Motorola випустить власний "розумний" годинник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola випустить власний "розумний" годинник

Технології&Авто
290
Компанія Motorola, яка незабаром стане частиною китайської Lenovo, оголосила про плани випустити власну модель “розумного” годинника. Аксесуар повинен вийти вже в 2014 році, заявив старший віце-президент Motorola Рік Остерлох на виставці Mobile World Congress (MWC) в Барселоні.
За словами Остерлоха, “довгограючий” акумулятор і продуманий дизайн зроблять смарт-годинник тим гаджетом, який покупці захочуть надіти на руку.
Він також підтвердив, що пристрій не отримає операційну систему Tizen, як модель Gear 2 від Samsung. Можливо, він буде працювати під управлінням Android.
Вартість і дату релізу новинки топ-менеджер не розкрив, проте назвав її дуже важливою для майбутнього Motorola.
Виробник вже намагався вийти на ринок електроніки, що надівається, зі спортивним годинником MotoActv, який виводить деякі повідомлення зі смартфона, показує час, кількість спалених за день калорій, пройдену дистанцію, кількість зроблених кроків та інше.
Фітнес-трекер, однак, не дуже успішно продавався через слабкий акумулятор, громіздкий дизайн і поганий захист від води.
Тим часом в інтернеті з’явилися фотографії прототипу “розумного” годинника, які Motorola нібито створювала для Google. Знімки відносяться до 2013 року, коли пристрій був відомий під кодовим ім’ям Gem. З них можна зробити висновок, що гаджет працює на Android, має пластиковий ремінець і квадратний дисплей, підтримує введення команд за допомогою голосу.
Втім, цей проект напевно вже закритий, оскільки у січні інтернет-пошуковик оголосив про продаж Motorola китайській компанії Lenovo. За останніми чутками, тепер розробку смарт-годинника для Google веде LG, а показаний він може бути на конференції I/O в червні.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас