Українські банки почали повертатися до нормальної роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські банки почали повертатися до нормальної роботи

Фондовий ринок
3026
Українські банки почали відновлювати роботу своїх офісів у центрі Києва.
Наприклад, у Райффайзен Банку Аваль повідомили, що до нормального графіка повернулися всі київські офіси за винятком відділення, розташованого в згорілому Будинку профспілок. “Через пожежу в будівлі відновлення роботи даного відділення зараз неможливо. Всі інші відділення банку по всій Україні працюють у звичайному режимі”, – повідомила прес-служба банку.
Про відновлення роботи також повідомили у ВТБ Банку. “Всі відділення працюють, включаючи центральне на Хрещатику”, – повідомив представник банку “Українським новинам”.
З понеділка почали працювати також всі відділення ПУМБ, Промінвестбанку та UniCredit Bank (крім відділення в Івано-Франківську в заблокованому магазині “Епіцентр”), повідомила прес-служба Незалежної асоціації банків.
Нагадаємо, що минулого тижня банки закрили свої відділення в центрі Києва через збройні зіткнення на вулицях, але за вихідні ситуація заспокоїлася.
Вчора банки також отримали нового керівника Національного банку, яким став депутат-“майданівець” Степан Кубів, який раніше очолював львівський Кредобанк.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас