Facebook закриє власний поштовий сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook закриє власний поштовий сервіс

Фондовий ринок
300
Соціальна мережа Facebook відмовиться від власного сервісу електронної пошти. Про це повідомляє інтернет-видання The Verge.
Користувачі соцмережі стали отримувати повідомлення про майбутнє закриття поштових скриньок на@facebook.com. Надіслані за однією з таких адрес листи тепер автоматично перенаправляються на основний e-mail користувача, який вказується ним при вході в Facebook. Якщо користувач не вказав під час реєстрації електронну адресу і для входу в соцмережу вводить номер свого телефону, система перенаправлень працювати не буде.
У самому Facebook підтвердили плани з поступового закриття поштового сервісу. Остаточно електронні поштові скриньки facebook.com будуть видалені в березні. За словами представника компанії, закрити сервіс вирішили через його непопулярність. «Більшість людей не користувалися своїми facebook.com-адресами», – заявили в соцмережі.
Власний поштовий сервіс з’явився в Facebook в 2010 році. Головною особливістю сервісу була його здатність об’єднувати в одному місці всі внутрішні повідомлення, що відправляються в самій соцмережі, SMS, електронні листи, а також тексти бесід з чатів. Представляючи facebook.com засновник Facebook Марк Цукерберг заявляв, що не збирається конкурувати з іншими поштовими сервісами, а вважає facebook.com «додатковою поштою». Крім стандартних адрес facebook.com в соцмережі також діяли і короткі адреси fb.com. Ними користувалися співробітники соціальної мережі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас