Неочікувана щедрість: зарплати військовослужбовців у лютому підвищаться на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Неочікувана щедрість: зарплати військовослужбовців у лютому підвищаться на 20%

Казна та Політика
2926
Зарплати військовослужбовців у лютому 2014 року будуть підвищені на 20%. Про це повідомив в.о. міністра оборони Павло Лебедєв, передає прес-служба глави держави.
“Були проблеми з Міністерством фінансів, і Президент негайно втрутився в процес і поставив крапку. Тому я хочу запевнити, що чергове підвищення відбувається, і в лютому військовослужбовці отримають підвищення грошового забезпечення на 20%”, – сказав Лебедєв.
Під час зустрічі Янукович і Лебедєв обговорили завдання Збройних сил на 2014 рік.
“Був звіт перед главою держави – Президентом Віктором Федоровичем Януковичем про стан справ, виконання програм і завдань, які стоять перед Збройними силами на цей рік. Завдання виконуються, особовий склад перебуває в місцях постійної дислокації і займається бойовою підготовкою”, – сказав Лебедєв.
Крім того, за його словами, під час зустрічі обговорювалася реалізація програми забезпечення військовослужбовців житлом.
“Президент погодив, дав відповідні доручення іншим міністерствам. Зараз ми запускаємо механізм втілення (програми)”, – зазначив Лебедєв.
Також в.о. міністра оборони поінформував главу держави про перехід на контрактну армію.
“Минулого року ми виконали план по набору контрактників. І те завдання, яке Президент поставив щодо переходу на професійну, контрактну армію, виконується”, – сказав Лебедєв.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас