Народне віче в неділю у Києві може не відбутися через морози — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народне віче в неділю у Києві може не відбутися через морози

Особисті фінанси
647
Традиційне недільне віче на головній площі країни цього тижня можуть скасувати. Саме через потужні морози. Про це заявили коменданти Євромайдана.
“Щодо віче стоїть сьогодні питання, що все залежить, від якої температури морозу ми будемо відштовхуватися. Якщо 25-23 – люди більше півгодини, а максимум 40 хвилин, які приходять, особливо кияни, приїжджають з регіонів – не витримують. Думаю, що саме в тих рамках ми будемо працювати. Те, що буде зустріч, що будуть виступи лідерів, громадських діячів – абсолютно це так”, – повідомив народний депутат, активіст Євромайдана Степан Кубів.
У столиці вже другу добу вночі фіксують температуру нижче мінус 20 градусів.
Минулого тижня Віче не проводили через траурні заходи і прощання з застреленим білорусом Михайлом Жизневським, загиблим на барикадах на Грушевського. Цього ж тижня керівництво столичного Євромайдана відзначило – не можуть вимагати від людей загальних зборів, адже при низькій температурі віче доведеться закінчити менше, ніж через годину. Втім, виступи лідерів опозиції та громадських активістів мають відбутися, як і завжди – після обіду в неділю.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас