Яценюк і Кличко летять до Мюнхену - на конференцію з питань безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк і Кличко летять до Мюнхену - на конференцію з питань безпеки

Особисті фінанси
1073
Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк і лідер партії “УДАР” Віталій Кличко візьмуть участь у 50-й Мюнхенській конференції з питань політики безпеки, яка стартує в п’ятницю і триватиме три дні.
Як повідомляє прес-служба партії “Батьківщина”, в рамках конференції відбудеться кілька зустрічей А.Яценюка для обговорення виходу із кризи в Україні. Зокрема, заплановані зустрічі з державним секретарем США Джоном Керрі, сенатором США Джоном Маккейном, верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон, президентом Німеччини Йоахімом Гауком і міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром.
У рамках заходу обговорюватимуться актуальні питання світової та європейської безпеки, в тому числі ситуація в Україні.
У свою чергу, В.Кличко виступить на цій міжнародній конференції.
Як повідомила агентству “Інтерфакс-Україна” прес-секретар політика Оксана Зінов’єва, заплановано виступ В.Кличка на конференції в суботу. У нього також запланована низка зустрічей, зокрема з держсекретарем США Дж.Керрі.
Як повідомлялося, за програмою конференції, в Мюнхені виступить міністр закордонних справ України Леонід Кожара. До участі в обговоренні запрошені також депутати Верховної Ради В.Кличко і Петро Порошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас