"Аваль" відкрив регіональний персоналізаційний центр у м. Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" відкрив регіональний персоналізаційний центр у м. Дніпропетровську

Фінтех і Картки
225
Банк «Аваль» відкрив регіональний персоналізаційний центр у м. Дніпропетровську, повідомила прес-служба банку з посиланням на начальника відділу платіжних карт Дніпропетровської обласної дирекції АППБ «Аваль» Сергія Іванова.
За словами С. Іванова, основною метою відкриття регіонального центру ембосування платіжних карт є максимальне скорочення терміну випуску карт. «З відкриттям ембосерної термін оформлення платіжних карт для клієнтів банку скоротиться з 10 до 2 днів. Стане можливим терміновий випуск картки протягом доби», — відзначив він.
У центрі ембосування, за його словами, використовується сучасне, високотехнологічне устаткування американської компанії Datacard, що є лідером серед виробників подібного устаткування.
Як повідомив С. Іванов, у майбутньому Дніпропетровський центр ембосування банку «Аваль» буде емітувати платіжні карти для східного і південного регіонів країни.
На сьогодні банк «Аваль» емітував більше 1 млн. платіжних карт по всій Україні, з них більш 100 тис. карт випущено Дніпропетровською дирекцією банку.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас