Названо найкращі райони для життя в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкращі райони для життя в Києві

Особисті фінанси
7743
Найкраще працювати на Подолі, тут найбільші зарплати, жити – на Оболоні, тут найбільше магазинів, одружуватися – на Солом’янці та Печерську, тут красиві РАГСи. Про це повідомляють Вести, з’ясувавши особливості кожного з районів Києва.
Дарниця та Оболонь – найбезпечніші
Названо найкращі райони для життя в Києві
Де одружуються, розлучаються і народжуються кияни / vesti.ua
Виявилося, що найбільше злочинів скоюється у Дніпровському районі – тут часто обкрадають квартири і грабують на вулиці. У міліції це пояснюють контингентом в депресивних Соцмістечку, Воскресенці, Райдужному.
Кишенькові злодії облюбували собі Шевченківський район, де збираються багато туристів, і Оболонський, де багато великих торгових центрів. Хуліганство на Солом’янці пов’язують з молодіжними гуртожитками в цьому районі, а вбивства в Дарниці – з Дарницьким вокзалом. “Тут проходить багато електричок, приїжджають люди з передмістя. Вони частенько випивають і влаштовують бійки, навіть з різаниною”, – вважає заступник спікера столичної міліції Ольга Білик.
Названо найкращі райони для життя в Києві
Найбідніші райони виявилися і найнебезпечнішими для авто / vesti.ua
Найчастіше викрадають автомобілі в Голосіївському районі, в міліції вважають, що тут мало стоянок, які охороняються, а велика кількість аварій в Голосієво та Деснянському районі пов’язана з великою концентрацією автомобілів і громадського транспорту.
У Шевченківському заробляємо, в Оболонському витрачаємо
Найбільша зарплата виявилася у Подільському та Шевченківському районах – тут найбільше офісів. “Тут найбільша концентрація бізнесу, найбільші і найпрестижніші компанії розташовані саме тут, вони можуть дозволити собі платити хороші зарплати і навіть бонуси”, – говорить керівник Дослідницького центру HeadHunter Уляна Ходорівська.
А найбільше магазинів на душу населення – в Оболонському районі.
Солом’янський – район наречених, Дарницький – дітей
Найбільше дітей народжується у Дарницькому районі, що пояснити нескладно – тут розвивається житлове будівництво, як правило, в нові квартири в’їжджають молоді сім’ї, які і обзаводяться дітьми. Лідерство за кількістю шлюбів у Печерському та Солом’янському районах пояснюють тим, що тут красиві зали одружень.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас