УФГ і банкі-партнери проводять акцію, присвячену 10-річчю діяльності Western Union — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УФГ і банкі-партнери проводять акцію, присвячену 10-річчю діяльності Western Union

Фінтех і Картки
419
З 1 по 30 квітня включно в пунктах Western Union, що обслуговуються філіями і банками-партнерами Української фінансової групи, проводиться акція, присвячена 10-річчю діяльності Western Union в Україні. Цей ювілей першої в нашій країні не випадково святкує саме УФГ. Українська фінансова група, очолювана Валерієм Бабичем, на початку 90-х запросила відому американську компанію до співробітництва на вітчизняному ринку. У 1993 році УФГ відкрила перший у нашій країні пункт Western Union, а потім першою розгорнула мережу аналогічних пунктів по всій Україні, запропонувавши співвітчизникам знамениті стандарти найшвидшої, надійної і комфортної системи переказів грошей сучасного світу. Першою серед українських ділових агентів Western Union УФГ була відзначена і призами за саме якісне обслуговування клієнтів.
Сьогодні УФГ і 40 її банків-партнерів забезпечують більш третини всіх переказів через систему Western Union, здійснюваних в Україні. При цьому компанія першою зробила доступними ці послуги жителям усіх міст і районів України. Важливо відзначити, що унікальні стандарти обслуговування клієнтів Western Union користаються підвищеним попитом і в усьому світі, створюючи умови для винятково високих темпів розвитку цієї міжнародної системи надшвидких переказів грошей. От і торік кількість її пунктів знову збільшилося більш ніж на 30 тисяч і тепер складає 151 000 у 195 країнах світу. Усього кілька хвилин необхідно тут для того, щоб переправити і вручити гроші адресату. А про надійність системи говорить те, що за більш ніж 130-літню практику здійснення переказів компанією Western Union не зареєстровано жодного випадку пропажі коштів клієнтів.
Учасником нинішньої ювілейної акції може стати будь-яка людина, що перебуває на території України і відправляє чи одержує грошові перекази в пунктах Western Union, що обслуговуються УФГ і її банками-партнерами. Йому призначені не тільки унікальні стандарти обслуговування, але ще і сувенір у безпрограшній лотереї, а також участь у розіграші 10 супер-призів: 5 телевізорів і 5 музичних центрів. Досвід проведення попередніх акцій показує, що їхні учасники завжди дуже задоволені адресованими їм подарунками і сервісом.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас