Схід проти Заходу: чи підтримують читачі FINANCE.UA пропозицію депутата ПР відмовитися від євроінтеграції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Схід проти Заходу: чи підтримують читачі FINANCE.UA пропозицію депутата ПР відмовитися від євроінтеграції

3734
Варто було очікувати, що в контексті торгових розбіжностей з Росією з’являться заяви про те, що мовляв “скільки можна терпіти ці вказівки, ми й самі розберемося, ми ось до Європи зібралися і йдемо вірним шляхом у неї”. Та тільки у деяких депутатів зовсім інша позиція. Так, у Верховній Раді вчора був зареєстрований законопроект, що пропонує відмовитися від євроінтеграційних прагнень України. Автор – регіонал Вадим Колесніченко. Сам Колесніченко запевняє, що половина українців прагнуть до ЄС, а друга половина – в МС, і пропонує серед іншого скасувати Указ Президента України «Про затвердження Стратегії інтеграції України до Європейського Союзу» та деякі «євроінтеграційні» розпорядження Кабміну.
Дуже цікаво порівняти слова депутата Колесніченка про “половинчатість” думок з тим, що думають читачі FINANCE.UA з приводу прагнень до ЄС чи МС. Орфографія і пунктуація збережені.
Pensioner – Севастополь не пробачить розрив з Росією!
Lsd – Дик його власний бізнес страждає зараз, втім, як і багатьох типу “пороха”. До того ж цілком може бути проплачений ким-небудь з Рашки або яким-небудь “Фірташем” щоб просувати подібне.
Anton_gms – Колесніченко – зрадник. СБУ має перевірити його зв’язку з Російськими спец службами. Те що несе повна маячня. Азіатчина, яку несе Росія за 300 років нас ні до чого не привела. Раша Гудбай. Слава Україні!
Sb_sb – А скажіть будь ласка, коли народ України проголосив європейську інтеграцію? Всі балаболи кричать, що поміняти “вибір українського народу” неможливо. Так коли вибір то був, і якщо був, то чому міняти не можна? Тому що котлета з картоплею, а тефтель з рисом і крапка
Tyreinua – ще раз повторюся – в МС нам не треба, нічого доброго не вийде… занадто маленький ринок не дасть можливості до модернізації промисловості та створення Євразійського союзу з своєю валютою… потрібно приєднуватися до більшого ринку
Дваждидвашнік – Саме паскудне, що питання інтеграції в куди завгодно розглядаються населенням (в т.ч. і форумчанами) майже виключно з точки зору особистих геополітичних уподобань. Практичні аспекти ігноруються повністю.
Hxbbgaf – І назбирає 300 голосів, щоб змінити Конституцію? А якщо народ вийде? Більшість проти, а в Києві, взагалі, 90% проти.
Tracert – У ЄС ринок великий, але Україну туди ніхто не пустить. Для Латвії місця не знайшлося і 30% населення тупо вимерло. Думаю потрібно нам таке і в Україні. Так, хтось малодушний скаже що 30% населення це серйозні втрати, і злидні це погано.
Але якщо така ціна свободи – ми зобов’язані її заплатити.
За Європейський Вибір! За злидні і вимирання!!
Artist – Останнім часом обговорення новин на форумі, особливо політичних, схоже на мітинг у всьому його прояві – з провокаторами, ментами в касках і без, забіяками, бійками, перепалками… Гидко приймати участь ….
Новина про що? Про те, що Колесніков дозволив собі піти проти царя. І особисто мені цікаво що його чекає – медаль (якщо його демарш санкціонований Межигір’ям) або публічна порка (у чому я сумніваюся, так як Колесніков пес вимуштруваний і без господаря санкції гавкати не буде). Ось скоро ми і дізнаємося. Чи то нашого “проффессора” в МС потягнуло, чи то Колесніков в морду отримає…
Crazycopywriter – Все може бути і так, і сяк. Тільки нехай спочатку ці дармоїди зі значками нардепів, міністрів і їх “експертів і помічників” відзвітують що конкретно за 20 років зроблено їхньою оравою бюрократів, ніхріна не виробляючих, що тільки жеруть і триндять за народні кошти?
За 20 років вже могли побудувати нормлаьну державу, а в підсумку маємо кінчений феодалізм з елементами анархії. Соромно, панове дармоїди, дуже соромно. Менше триндеть треба, 450 осіб + кілька тисяч дармоїдів вже давно могли створити нормальне правове поле для розвитку країни. А в підсумку існує тільки “прихватизація”, “строєчки”, “кумівство”, “рішалово”, “хребетне право” і відсутність номральних умов для нормальних людей. Природно “просунутим пацикам” до фені це все, їхні діти ніби як не будуть у цьому концтаборі рости і розвиватися…
Чи погодяться депутати зійти з протоптаної важкою працею доріжки в Євросоюз – сумнівно. А ось про надання обгрунтувань кроку в бік ЄС чи МС варто задуматися всім прихильникам того чи іншого шляху – щось радити просто “від себе” в таких питаннях ризиковано.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас