Обсяг замовлень на пасажирські літаки Airbus зріс в 3,5 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг замовлень на пасажирські літаки Airbus зріс в 3,5 рази

Фондовий ринок
339
Підрозділ концерну EADS, що випускає пасажирські літаки, – Airbus Commercial – за першу половину цього року збільшив суму замовлень на свої літаки на 349 відсотків до 89,8 мільярда євро. Про це повідомляється у фінансовому звіті компанії.
Сума замовлень на транспортні літаки впала на 49 відсотків до 643 мільйонів євро. Загальний обсяг замовлень на військову і пасажирську техніку Airbus зріс на 327 відсотків до 90,3 мільярда євро.
Обсяг замовлень всього концерну збільшився на 242 відсотка до 96,56 мільярда євро. Прибуток компанії за звітний період зріс на 31 відсоток до 759 мільйонів євро, тоді як виручка збільшилася всього на шість відсотків до 26,3 мільярда євро.
EADS також повідомив у звіті про зміну назви на Airbus Group. Група складатиметься з трьох підрозділів: Airbus буде випускати пасажирські літаки, Airbus Defence&Space займеться виробництвом космічної та військової техніки (у тому числі транспортних літаків), Airbus Helicopters буде випускати вертольоти.
Зараз EADS складається з підрозділів Airbus (пасажирські і транспортні літаки), Eurocopter (вертольоти), Astrium (космічні апарати), Cassidian (оборонний підрозділ).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас