Янукович обіцяє побудувати більшість життєво важливих доріг в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович обіцяє побудувати більшість життєво важливих доріг в Україні

Казна та Політика
1777
Відновлення та будівництво регіональних автомобільних доріг в Україні є одним з головних завдань для влади на 2014 рік, заявляє президент Віктор Янукович.
“На наступний, 2014 рік, ми готуємося до будівництва регіональних доріг”, – сказав глава держави на зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.
За словами президента, підготовку до реалізації цієї програми вже розпочато. Зокрема, заплановано будівництво профільних заводів, планується закупівля необхідних матеріалів. “Ця робота вже спланована і вона вже йде”, – цитує главу держави його прес-служба.
При цьому Янукович зазначив, що всі дороги за рік не будуть побудовані, але “ми повинні зробити більшість життєво важливих доріг”.
Він додав, що “з року в рік ми будемо цю програму виконувати”.
Звертаючись до кандидатів на посаду голів райдержадміністрацій, президент наголосив на необхідності визначення першочерговості робіт у кожному з регіонів. Глава держави звернув увагу на актуальність в цілому питання відновлення та будівництва доріг для України, зокрема, в контексті завдань модернізації роботи “швидкої допомоги”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас