Греки влаштували розпродаж готелів, серйозно занижуючи ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греки влаштували розпродаж готелів, серйозно занижуючи ціни

Нерухомість
1147
Оптимізм прогнозів щодо розвитку туристичної галузі в Греції не заважає готельєрам розпродавати свою нерухомість в поточному році. Більше того, власники готелів пропонують їх на продаж за набагато нижчими цінами, ніж в минулі роки.
Аналіз порталу Kathimerini виявив, що сотні власників готелів запропонували свої об’єкти на продаж на сайтах провідних агентств з нерухомості. Всього експерти нарахували 228 подібних оголошень на загальну суму продажу 1,18 млрд євро.
Велика частина з них – невеликі або середнього розміру об’єкти, проте зустрічаються і більші готелі, які виявилися не в змозі впоратися з витратами в період тривалої фінансової кризи.
У той же самий час на ці об’єкти досить обмежений попит, навіть незважаючи на значне падіння цін.
Нагадаємо, що через економічну кризу Афінам вже довелося виставити на продаж свої дипломатичні представництва і навіть острова.
Раніше повідомлялося, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) готується до призупинення надання фінансової допомоги Греції до кінця липня, якщо лідерам єврозони не вдасться знайти спосіб, як ліквідувати дефіцит коштів в 3-4 млрд євро за програмою порятунку.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас