Обіцянка: завдяки підготовці до Євробаскету-2015 буде створено 16,5 тис. робочих місць у Дніпропетровській обл. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обіцянка: завдяки підготовці до Євробаскету-2015 буде створено 16,5 тис. робочих місць у Дніпропетровській обл.

Казна та Політика
295
У Дніпропетровській області підготовка до чемпіонату Євробаскет-2015 дозволить створити майже 16 500 робочих місць. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колесніков під час прес-конференції, передає прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.
“Для Чемпіонату в Дніпропетровську буде побудована сучасна багатофункціональна арена, в Дніпродзержинську – нова тренувальна база. Також нове життя отримає Палац спорту “Метеор”. І ще один важливий проект – будуть побудовані нові термінали та злітно-посадкові смуги Дніпропетровського аеропорту”, – сказав керівник регіону.
Довідка: у 2015 році Україна прийматиме фінальний турнір чемпіонату Європи з баскетболу. Євробаскет-2015 пройде в шести містах України, у тому числі в Дніпропетровську. У рамках підготовки до Чемпіонату в місті буде побудована сучасна багатофункціональна спортивно-розважальна арена.
Структура арени дозволить проводити на ній тренування і змагання не тільки баскетболістам, а й трансформувати її під потреби в змаганнях з багатьох інших видів спорту. Після завершення чемпіонату вона стане тренувальним майданчиком для дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас