Сьогодні близько 50% хліба в Україні виробляється "в тіні"


Сьогодні близько 50% хліба в Україні виробляється "в тіні"

На сьогодні в Україні хлібобулочні підприємства змушені виробляти майже половину хліба в тіні через збитковість галузі. Про це сьогодні сказав під час круглого столу президент Української агарної конфедерації Леонід Козаченко.

“Сьогодні галузь хлібовипечення в Україні збиткова. Приблизно 50% виробництва хліба в тіні. Тому що не може ця галузь існувати, коли держава ставить завдання, що тут повинна бути нульова рентабельність на соціальний хліб”, – наголосив президент УАК.

Л.Козаченко підкреслив, що у загальному виробництві хліба соціальні сорти цього продукту становлять 73%, тільки близько 30% – це інші сорти хліба. Тому для того, аби займатися таким бізнесом, зауважив він, потрібно половину виробництва робити без обрахунку, тобто в тіні, а тільки половину – рахувати.

  • i

    Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідну частину тексту й натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це нам.

Дивись також
Сервіс підбору кредитів
  • Надішліть заявку
  • Дізнайтесь про рішення банку
  • Підтвердіть заявку та отримайте гроші
грн
Замовити кредит онлайн
В Контексті Finance.ua