Подкаст 39: Після введення 15% податку при продажу валюти зникнуть нелегальні обмінники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 39: Після введення 15% податку при продажу валюти зникнуть нелегальні обмінники

6252
Як реагувати на постанови Національного банку щодо конвертації валютних переказів і прискорення повернення валютної виручки, як Ізраїль може вирішити питання з “Хамасом”, щоб проливати менше крові, а також відповіді на запитання читачів – усе це в свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У цьому випуску ведучі обговорять ініціативи НБУ, зокрема велику увагу приділять топ-темі – законопроекту про введення 15%-ого податку при продажу валюти. Ведучий Саша висловив свою думку щодо того, яким чином буде розвиватись ринок.
“Чорний ринок нікуди не зникне, але мені здається, що він стане більш закритим. Тобто з вулиці людина туди не зайде. Але, знову ж таки, я не вірю, що на чорному ринку курс буде пільговим. Звичайно, курс буде свій, але ці 15% завжди будуть враховувати, в той чи інший бік. Адже ці ринки настільки пов’язані, що там не так все просто, як нам здається”, – зазначив ведучий.
Також у цьому випуску з’явилась нова рубрика “Ваші питання”, в якій ведучий Саша відповів на запитання читачів. А в рубриці “Рахівничка” ведучі обговорили можливе введення посмертного донорства в Україні.
Хронометраж випуску
03:25 – Новини.
24:05 – “Ваші питання”
30:40 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас