В Одесі на 20% подорожчає міжміське сполучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі на 20% подорожчає міжміське сполучення

391
Після зміни тарифної сітки на внутрішньоміські маршрути в Одесі, перевізники планують взятися за перегляд цін на транспорт міжміського сполучення. Вартість заміського транспорту, за їхніми словами, повинна подорожчати так само або навіть значніше.
«Вже отримано згоду головного управління економіки облдержадміністрації на розробку нових тарифів по області. Вони можуть піднятися на 15-20%», – вважає директор НВЦ «Економінформ» Георгій Хаскин.
За його словами, зараз заробітку маршрутників вистачає тільки на те, щоб цілком покрити витрати на обслуговування, але він не задовольняє підприємницький інтерес. Всі економічні розрахунки, в тому числі і з дослідження пасажиропотоку, є у перевізників. З іншого боку, незрозуміло, як ці дані перевіряють чиновники і чому бізнесмени продовжують триматися за такий неприбутковий, на їхню думку, бізнес.
Між тим, за нашими даними, в Одесі – ще не найвища ціна на маршрутки. Найдорожчий проїзд – в містах Східної України та Криму – до 3,5 і навіть 5 грн. А ось на Заході ціни нижчі: Львів і Тернопіль утримують вартість на рівні 2 грн.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас