"Покращення" настало для військових - їхні зарплати подвояться вже у 2013 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Покращення" настало для військових - їхні зарплати подвояться вже у 2013 році

Казна та Політика
4608
У першій половині 2013 року Кабінет Міністрів планує завершити процес підвищення вдвічі грошового забезпечення військовослужбовців всіх військ.
Як повідомили в Міноборони, про це заявив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко. За його словами, надалі грошове забезпечення передбачається збільшити втричі.
«Питання, що стосуються соціальної захищеності військовослужбовців, зараз розглядається в більш широкому мотиваційному аспекті. Кожен військовослужбовець повинен мати стимули до професійного виконання обов’язків служби, зокрема, професія військового повинна добре оплачуватися», – зазначив Кабаненко.
Також він підкреслив, що за попередніми підрахунками, контрактник першого року служби буде отримувати приблизно 5,8 тис. гривень на місяць.
«Ми розглядаємо збільшення грошового забезпечення як аспект стимулювання особового складу до професійного виконання службових обов’язків. Це також є важливим кроком на шляху до комплектування Збройних Сил України винятково на контрактній основі в 2014 році», – уточнив представник Генштабу ЗСУ.
В кінці вересня Міністерство внутрішніх справ збільшило зарплату рядовим міліціонерам на 200 гривень – до 1800 грн.
Останнє підвищення зарплати працівникам міліції нижчої ланки проводилося 1 лютого – тоді дохід рядового міліціонера становив 1600 грн. на місяць.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас