Податки для виробників дитячого харчування знизять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податки для виробників дитячого харчування знизять

Аграрний ринок
235
Кабінет Міністрів вніс зміни до переліку спеціальних продуктів дитячого харчування власного виробництва, звільнивши від оподаткування певний прибуток відповідних підприємств.
Таку постанову прийнято на засіданні уряду 24 жовтня.
“У відповідності зі статтею 154 Податкового кодексу України звільняється від оподаткування прибуток підприємств, отриманий від продажу на митній території України продуктів дитячого харчування власного виробництва, спрямований на збільшення обсягів виробництва та зменшення роздрібних цін таких продуктів”, – йдеться в повідомленні Кабміну.
Прийнятою постановою передбачається привести перелік спеціальних продуктів дитячого харчування власного виробництва, прибуток підприємств від реалізації яких на митній території України звільняється від оподаткування, відповідно до Державного класифікатора продукції та послуг.
Уряд очікує, що прийняття постанови дозволить виробникам використовувати прибуток від реалізації таких продуктів дитячого харчування для збільшення їх випуску, що забезпечить внутрішній ринок якісною конкурентоспроможною вітчизняною продукцією за доступними цінами.
Раніше повідомлялося, що в Україні скасують низку податкових пільг. Податкові пільги, надані підприємствам в 2011 році, не допоможуть їм розвиватися до 2015-2021 року, як це було задумано спочатку.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас