WebMoney.UA застерігає українських підприємців від розрахунків у доларах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WebMoney.UA застерігає українських підприємців від розрахунків у доларах

3239
Адміністрація українського офісу WebMoney звернулася до українських учасників ринку електронної комерції з проханням не порушувати закони при розрахунках за допомогою цієї системи. Це – реакція компанії на нещодавнє повідомлення податкової міліції про штраф донецького інтернет-магазину.
«Нагадуємо, що невідповідне українській правовій базі ведення бізнесу загрожує санкціями, наприклад, з боку Державної податкової служби. Йдеться про спроби ухилення від сплати податків, виплати зарплати в «конвертах», використання у своїй діяльності розрахунків в іноземній валюті. Практикуючи подібні речі, Ви ризикуєте своїм бізнесом», – йдеться у зверненні.
Адміністрація WebMoney радить не використовувати ті чи інші способи розрахунків, якщо підприємець не знає юридичних тонкощів, з ними пов’язаних. Правова база для використання системи WebMoney викладена в розділі «Правова інформація».
Нагадаємо, співробітники податкової міліції в Донецьку оштрафували один з інтернетів-магазинів за незаконну схему доларових розрахунків. Магазин при розрахунках використовував WMZ. Загальна сума недонарахованих до бюджету коштів склала 400 тис. грн.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас