Одеса, Севастополь і Ялта можуть стати центрами розвитку круїзного бізнесу в Україні - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеса, Севастополь і Ялта можуть стати центрами розвитку круїзного бізнесу в Україні - експерт

434
Туристичні аспекти розвитку круїзного бізнесу можливі в трьох портах України - Одеса, Севастополь, Ялта, заявив перший віце-президент другої за розміром круїзної компанії в світі - американо-норвезької Royal Caribbean Cruises Крег Майлен.
Про це він сказав в рамках зустрічі з першим віце-прем’єром Борисом Колесниковим, що пройшла в Маямі, де обговорювалася низка питань щодо потенціалу українських портів у сфері круїзної індустрії.
Зі свого боку український чиновник сказав, що українська влада має намір сприяти розвитку круїзного бізнесу на своїй території.
"Одеський порт має великі перспективи для прийому круїзних лайнерів, адже він знаходиться в самому центрі міста, а це дуже зручно для туристів", - зазначив віце-президент Royal Caribbean Cruises.
За його словами, в Одеського порту - цілком хороша інфраструктура. Здійснення ж певних покращень інфраструктури в Ялті і Севастополі забезпечить заходи до цих українських портів значно більших круїзних суден, ніж вони обслуговують зараз.
Крім того, як йдеться у повідомленні Мінінфраструктури, віце-прем'єр-міністр зустрівся з керівництвом американського порту Маямі, який завдяки своєму вигідному географічному розташуванню та розвиненій інфраструктурі протягом багатьох років зберігає статус "круїзної столиці світу".
Нагадаємо, що 7 липня одеський порт відвідав всесвітньо відомий лайнер Pacific Princess.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас