Finance.UA перевів банери преміум-формату "в динаміку" і передав ексклюзив в DMDim — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Finance.UA перевів банери преміум-формату "в динаміку" і передав ексклюзив в DMDim

449
З вересня розміщення банерів преміум-формату (240х350) на Finance.UA стало більш доступним для клієнтів з малим бюджетом, тому почалися продажі цього формату в динамічному розміщенні.
Нагадаємо, що раніше даний формат припускав лише статичне (мультіскрін) розміщення банерів рекламодавця. Ексклюзивні права на продаж банерів в преміум-форматі отримав сейлз-хаус Digital Media Dim.
"Хороша дворічна практика нашої співпраці з Finance.UA за ексклюзивним продажем контентних банерів формату 520х520 стала приводом для її розширення. Зрозуміла і лояльна аудиторія Finance.UA дозволяє проводити ефективні рекламні компанії з оптимальними показниками CTR і CPM. Наші менеджери регулярно отримують позитивні відгуки від клієнтів і розміщують їх повторні замовлення, - підкреслила керівник DMDim Мельничук Ганна, - ми розраховуємо, що новий формат у динамічному розміщенні дозволить залучити новий сегмент аудиторії з невеликими бюджетами, але з високими вимогами до CTR".
"Дворічний досвід співпраці з сейлз-хаусом DMDim дозволяє говорити про нього як про серйозного і надійного партнера, на якого можна покластися. В результаті ми отримали можливість планувати свій дохід, і зосередиться на завданнях щодо поліпшення якості своїх продуктів і послуг. Думаю, наша співпраця буде так само плідно продовжуватися й надалі", - резюмував Сергій Матушевич, директор з продажу Finance.UA.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас