З 1 вересня в Ощадбанку розпочинається реєстрація тих, хто ще не отримав "Вітіну тисячу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 вересня в Ощадбанку розпочинається реєстрація тих, хто ще не отримав "Вітіну тисячу"

Казна та Політика
5673
З 1 вересня в Ощадбанку розпочинається реєстрація тих вкладників, дані про яких не були внесені до "Реєстру вкладників заощаджень громадян".
Станом на 15 серпня 2,4 млн. вкладників отримали компенсаційні виплати на загальну суму 2 млрд. 280 млн. грн. Виплати триватимуть до 25 грудня поточного року. З 1 вересня в Ощадбанку розпочинається реєстрація нових вкладників, а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесені до "Реєстру вкладників заощаджень громадян" та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі, повідомляє прес-служба банку.
У найближчі дні Ощадбанк повідомить про механізми проведення реєстрації та актуалізації для цих категорій вкладників. Після проходження реєстрації та актуалізації вкладники отримають національну картку, на яку у разі ухвалення відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому буде зарахована компенсація.
Нагадаємо, що виплати здійснюються у відповідності з постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2012 р. N346 "Про виплату в 2012 році громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, вкладених до 2 січня 1992 р. в установи Ощадного банку СРСР, що діяли на території України, і в облігації Державної цільової безпроцентної позики 1990 року, державні казначейські зобов'язання СРСР і сертифікати Ощадного банку СРСР, придбані на території Української РСР".
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас