Цукерберг побудує в кампусі Facebook цілу вулицю розваг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цукерберг побудує в кампусі Facebook цілу вулицю розваг

420
Засновник і глава Facebook Марк Цукерберг вирішив створити розважальну вулицю в новому кампусі компанії в місті Менло-Парк.
Рішення створити вулицю пояснюється тим, що кампус, в якому проживає близько 2000 співробітників Facebook, розташований на околиці Менло-Парк і відрізаний від решти частини міста шестисмуговим шосе. У результаті людям, щоб сходити в магазин або перукарню, доводиться витрачати час на поїздки в центр міста.
Передбачається, що на головній вулиці розміститься безліч торгових точок, кафе, ресторанів та інших об'єктів соціальної інфраструктури (зараз їх налічується всього кілька штук). Крім того, на всі товари і послуги співробітникам компанії будуть надаватися знижки.
Цукерберг розраховує, що вулиця не тільки полегшить життя жителям кампусу, але і дозволить згуртувати їх для більш продуктивної роботи. Проект, реалізація якого вже стартувала, буде повністю фінансуватися самою Facebook.
Нагадаємо, наприкінці липня Facebook опублікувала фінансовий звіт за другий квартал 2012 року, згідно з яким темпи зростання прибутку компанії значно знизилися: якщо в першому кварталі зростання склало 44%, то в другому - лише 32%.
Крім того, компанія зізналася, що її чистий збиток за вказаний період склав $157 млн.
Також раніше повідомлялося, що майже 9% акаунтів у соціальній мережі Facebook є несправжніми або порушують правила сервісу. Крім того, соцмережа виділяє два типи "неправильних" акаунтів. Сторінки, створені користувачами для свого бізнесу, організації або домашньої тварини, становлять близько 2,4% від місячної аудиторії. Для цих категорій замість звичайних акаунтів Facebook рекомендує заводити публічні сторінки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас