Один з провідних банків США придумав спосіб збільшити прибуток на 1 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з провідних банків США придумав спосіб збільшити прибуток на 1 млрд дол

1615
Один з провідних банків США - JPMorgan Chase - протягом найближчих п'яти років планує наростити прибуток до вирахування податків на мільярд доларів. Як пише The Financial Times, для цього в організації мають намір об'єднати інвестиційний підрозділ з департаментом по обслуговуванню корпоративних клієнтів.
У 2011 році доподатковий прибуток JPMorgan склав 10,4 мільярда доларів. Тим часом в січні поточного року в банківській корпорації повідомили про отримання рекордного чистого прибутку за підсумками минулого року - в 19 мільярдів доларів.
В середині липня JP Morgan відзвітував про результати роботи в другому кварталі 2012 року. У квітні-червні банк отримав доподатковий збиток на 4,4 мільярда доларів через помилкову стратегіб на ринку інвестицій, проте зміг отримати чистий прибуток у п'ять мільярдів доларів.
Доподаткові збитки JP Morgan (які в самому банку раніше оцінювали в два мільярди доларів) пов'язували в основному з ризикованими операціями одного з трейдерів організації - Бруно Мішеля Іксіля на прізвисько "Лондонський кит". У травні інвестиційні збитки банку призвели до масштабного скандалу, в результаті якого декілька керівників JP Morgan звільнилися, а діяльністю організації зацікавилися ФБР і Міністерства юстиції США.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас