Apple готується до "найбільшого запуску в історії" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готується до "найбільшого запуску в історії"

1468
Активність в каналах поставок свідчить про те, що найближчим часом Apple збирається представити відразу декілька важливих продуктів.
Компанія Apple готує "найбільший запуск в своїй історії" у другій половині цього року, вважає аналітик Topeka Capital Markets Брайан Уайт (Brian White). Його думку передає ресурс AppleInsider.
За даними Уайта, продажі партнерів-постачальників Apple, які випускають деталі для її пристроїв, в липні 2012 року підскочили на 14% в порівнянні з червнем цього року. При тому що за останні роки в середньому продажі в порівнянні місяць до місяця зростали лише на 8,5%.
Експерт вважає, що стрибок в обсязі закупівель пов'язаний із прийдешнім виходом відразу кількох ключових продуктів Apple, причому запуск нового iPhone очікується раніше жовтня - дати, про яку неофіційні джерела повідомляли деякий час тому.
"У липні зростання продажів досягло рекордного значення за останні 8 років, які ми ведемо спостереження, - заявив Уайт. - І це значно вище 7-процентного зростання в липні 2011 року Враховуючи час стрибка, ми вважаємо, що iPhone 5 буде випущений раніше жовтня".
Передбачалося, що новий iPhone буде випущений в жовтні - рівно дванадцять місяців після iPhone 4S, бо цикл оновлення продукції Apple, як правило, дорівнює одному року.
Нагадаємо, що раніше вже були відомості про різке збільшення обсягу закупівель. В кінці липня видання All Things Digital повідомило, що в червневому кварталі компанія Apple витратила на деталі на $1,15 млрд більше в порівнянні з попереднім кварталом.
Даний стрибок, про який поінформувало видання, прокоментував аналітик Wells Fargo Securities Мейнард Ам (Maynard Um). За його словами, за останні 4 роки сума передоплати стала рекордною.
Видання iMore з посиланням на власні джерела стверджує, що у вересні буде представлено одразу два найбільш ходові продукти Apple: новий iPhone і новий iPad, з екраном меншого розміру. Видання додає, що також можливий анонс нових моделей плеєрів iPod. За даними ресурсу, анонс відбудеться 12 вересня. Цю дату підтвердили найбільші інформаційні агентства.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас