Україна постачатиме зерно в Китай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна постачатиме зерно в Китай

Аграрний ринок
682
Сьогодні в Києві відбулися чергові переговори між українською і китайською сторонами щодо погодження деталей майбутньої кредитної угоди і контрактів щодо постачання вітчизняних зернових у Китай. Українську делегацію очолив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, повідомили УНН в прес-службі Мінагрополітики.
"Ми продовжуємо співпрацю з Китайською Народною Республікою в рамках підписаної 28 червня угоди про фінансування аграрних проектів в Україні. Сьогодні китайська сторона ще раз підтвердила свою зацікавленість у співпраці з Україною у сфері сільського господарства. Ми впевнені, що китайські інвестиції будуть сприяти виходу українського аграрного сектора на якісно новий рівень", - повідомив Микола Присяжнюк.
Міністр підкреслив, що українська сторона провела всі необхідні заходи для виконання своїх зобов'язань в рамках угоди.
Нагадаємо, 28 червня 2012 року під час офіційного візиту міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка в КНР було підписано Меморандум про співпрацю у сфері підтримки пріоритетних проектів в сільському господарстві України. Згідно з угодою, будуть залучені кредитні кошти обсягом 3 млрд дол. на реалізацію проектів у вітчизняній аграрній галузі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас