Росія і Білорусія знову говорять про злиття МАЗу з КамАЗом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія і Білорусія знову говорять про злиття МАЗу з КамАЗом

233
Росія і Білорусія близькі до створення автомобільного холдингу на базі ВАТ "МАЗ" і ВАТ "КамАЗ" - "Росбелавто". Про це заявив перший віце-прем'єр Білорусії Володимир Семашко на зустрічі з міністром промисловості і торгівлі Росії Денисом Мантуровим, повідомляє "ІнфоШОС" з посиланням на прес-службу білоруського посольства в Москві.
"Ми обговорюємо створення холдингу під умовною назвою "Росбелавто" за участю найбільших в СНД виробників вантажних автомобілів - МАЗу і КамАЗа, досить близькі до того, щоб уже прийти до згоди з цим проектом", - зазначив Володимир Семашко.
Напередодні цієї зустрічі в Будинку уряду російський міністр також провів переговори з даної теми з білоруським міністром промисловості Дмитром Катериничем. Інтеграція МАЗу і КамАЗу - це один з найважливіших проектів між Білоруссю та Росією, вважає Володимир Семашко.
Він підкреслив, що інтеграція в Митному союзі йде через реалізацію конкретних проектів. "Ми різними шляхами підійшли до їх обговорення", - сказав перший віце-прем'єр. Країни Митного союзу підійшли до фази практичної реалізації угод, які були прийняті для формування Єдиного економічного простору. "Ми завжди розуміли, що це потребуватиме додаткового притирання, погодження багатьох позицій, ми зараз цим займаємося", - сказав Семашко.
Денис Мантуров в інтерв'ю журналістам зазначив, що в питаннях інтеграції МАЗу і КамАЗа настав момент істини. Минулого року було проведено оцінку КамАЗу. "І зараз ми повинні провести всі завершальні етапи аналізу і підтвердити все оціночні параметри, які були визначені аудиторською компанією в минулому році", - зазначив він.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас