Нафта торгується різноспрямовано напередодні засідання ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано напередодні засідання ФРС

Енергетика
246
Світові ціни на нафту демонструють змішану динаміку у вівторок на тлі прагнення ринку до обережності напередодні початку дводенного засідання Комітету з відкритих ринків Федрезерву, свідчать дані торгів.
Вартість серпневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 08.36 мск зросла на 0,19 долара, або на 0,21%, - до 89,97 долара за барель. Вартість вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зменшилася на 0,02 долара, або на 0,02%, - до 106,18 долара за барель.
На поточному тижні очікується також засідання ЄЦБ, за яким інвестори будуть стежити з не меншою увагою. "Динаміка цін на нафту, як і на більшість активів, не дуже сильна. Учасники ринку підбадьорені заявами (голови ЄЦБ Маріо) Драгі, але ми будемо чекати реального підтвердження його словам", - говорить головний ринковий аналітик CMC Markets у Сіднеї Рік Спунер (Ric Spooner), цитований агентством Bloomberg.
Побоювання викликає і невизначеність, що зберігається, з боргами Греції. Лідери правлячої коаліції напередодні не змогли домовитися про скорочення витрат на 11,5 мільярда євро, що є необхідною умовою для отримання чергового траншу фіндопомоги від міжнародних кредиторів.
Греції загрожує дефолт вже 20 серпня, якщо вона не отримає черговий транш кредитної підтримки ззовні або не зможе позичити на ринку на короткий термін для погашення облігацій більш ніж на 3 мільярди євро. "Трійка" відмовляється виділити гроші, поки в Афінах не заощадять обіцяну суму.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас