Грецький уряд не буде скорочувати бюджетні видатки в 2012 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грецький уряд не буде скорочувати бюджетні видатки в 2012 р

Казна та Політика
386
Грецький уряд не буде скорочувати бюджетні витрати до кінця цього року, про це заявили партії правлячої коаліції, повідомляє телеканал "Росія 24".
Проте заходи бюджетної економії будуть вжиті в 2013 р. Уряд в майбутньому році має намір провести масштабне скорочення державних видатків.
Нагадаємо, міжнародні кредитори вимагають від Греції виконання заходів економії, що включають в себе скорочення бюджетних видатків на 11,5 млрд євро.
Єврокомісія, ЄЦБ і МВФ 24 липня відвідають Грецію для перевірки перебігу реалізації узгоджених економічних реформ.
Минулого тижня міністр економіки Греції Янніс Стурнарас дав своїм колегам один тиждень для підготовки нових заходів зі скорочення витрат, у тому числі витрат на оборону, охорону здоров'я і фінансування місцевих органів влади.
На його погляд, якщо вдасться домогтися очікуваного ефекту від даних заходів і необхідний рівень економії буде досягнуто, то уряд зможе відмовитися від зниження зарплат військових, суддів, науковців та духовенства ще на 12%.
"Якщо ми зможемо запропонувати альтернативні джерела фінансування бюджету, вони можуть бути прийняті "трійкою", - заявив Стурнарас.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас