Мешканцям Лондона запропонували обмінювати старі мобільники на їжу для дітей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мешканцям Лондона запропонували обмінювати старі мобільники на їжу для дітей

529
Лондонська благодійна організація Kids Company спільно з сайтом Netmums запустила програму Mobiles for Meals.
В рамках програми жителям Великобританії пропонується здати старий мобільний телефон в салони операторів T-Mobile і Orange. Там колишньому власникові видадуть чек, а належні за пристрій гроші переведуть на рахунок Kids Company. Кошти будуть витрачені на закупівлю їжі для дітей з малозабезпечених сімей. Крім того, старий телефон можна відправити в організацію поштою.
У програмі можуть брати участь апарати будь-якого року випуску і будь-якої моделі, в тому числі і в непрацездатному стані або із зовнішніми або внутрішніми пошкодженнями.
За оцінками організаторів, на руках у британців перебувають до 15 мільйонів не потрібних їм телефонів. За кожний телефон можна виручити від п'яти до ста і більше фунтів стерлінгів.
Харчування дітей організовується в лондонських центрах Kids Company. Зараз їх відвідують 17 тисяч дітей, середній вік яких становить десять років. З них 18 відсотків дітей виховуються в сім'ях, які проживають за межею бідності.
Нагадаємо, взимку в США з'явилися перші автомати для утилізації портативної електроніки. Кіоск ecoATM розміром з банкомат оцінює стан телефону або MP3-плеєра, перевіряє його працездатність, заходить в Мережу, перевіряючи, скільки коштує пристрій в такому стані і які компанії його готові купити. Після згоди власника гаджета апарат поглинає пристрій і видає за нього готівку.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас