Франція заморозила виплату преміальних чотирьом гравцям через скандал на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція заморозила виплату преміальних чотирьом гравцям через скандал на Євро-2012

1153
Франція заморозила виплату преміальних чотирьом гравцям через скандал на Євро-2012. Про це сьогодні заявив президент Федерації футболу Франції Ноель Ле Грае, повідомляє радіостанція Europe1.
"Ми з часом вирішимо, чи будуть гроші перерозподілені чи ні", - сказав він. Преміальні заморожені чотирьом гравцям, сказав президент федерації.
Рішення ухвалено виходячи з поведінки гравців збірної Франції на Євро-2012.
Нагадаємо, Франція на Євро-2012 обіграла Україну, зіграла внічию з Англією, програла Швеції. А свої виступи припинили в 1/4 фіналу в матчі з Іспанією.
Також Федерація футболу Франції почала дисциплінарне розслідування відносно чотирьох гравців збірної країни - півзахисників Саміра Насрі, Атема Бен Арфа, Жеремі Менеза і Яна Мвіла.
Насрі після поразки французів у матчі 1/4 фіналу Євро-2012 з Іспанією (0:2) вибухнув лайкою на адресу репортера, який попросив гравця про інтерв'ю. Менез після цієї гри вилаяв капітана команди воротаря Юго Льоріса.
Мвіла під час матчу з Іспанією був замінений на Олів'є Жиру і після відходу з поля відмовився потиснути руку головному тренеру Лорану Блану. Що стосується Бен Арфа, то він був залучений у конфлікт у роздягальні, учасниками якого також були Насрі і півзахисник Алу Діарра, до якого у федерації претензій не виникло.
Дисциплінарні розгляди відносно гравців збірної Франції відбуваються вже після другого великого турніру поспіль. На Чемпіонаті світу 2010 р. в команді також стався скандал, за підсумками якого деякі гравці отримали дискваліфікацію, а форвард Ніколя Анелька оголосив про завершення кар'єри в збірній.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас