"Арт Хол" - хранитель колекцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Арт Хол" - хранитель колекцій

160
Клубний дім "Арт Хол" пропонує елітні квартири в центрі столиці. Працюючи над проектом, компанія "Independence" ставила на перше місце подолання шаблонів і банальності з метою створити унікальний продукт на ринку нерухомості. Представники девелопера впевнені, що клубний будинок стане досить особливим місцем для своїх жителів, чому сприяє розташування в красивому місці з історичною чарівністю і творчий підхід авторів проекту.
Якщо замислитися, всі ми за своєю сутністю колекціонери. І колекції наші складаються не тільки зі сприйманих дотиком предметів. Відчуття, враження, спогади, досягнення ... Багато що з часом тьмяніє, губиться серед інших придбань. В результаті ж залишається найцінніше, перевірене і тому дуже дороге.
Збереження такої особистої колекції залежить значною мірою від того, наскільки комфортні умови її "утримання". По-справжньому цінні колекції завжди зберігаються в гідному оточенні. Саме таке оточення, готовий надати клубний дім "Арт Хол", пропонуючи колекцію розкішних квартир. Вибирайте будь-який з чудових експонатів "Арт Хол" і в комфортних умовах зберігайте та примножуйте унікальну колекцію свого життя.
А вибирати в клубному домі є з чого. Перш за все, при купівлі квартири в новобудові, варто звернути увагу на останні творіння колекції "Арт Хол" - квартири з готовими дизайнерськими рішеннями. "Тірамісу", "Відродження", "Американська мрія", "Безтурботність" - назви інтер'єрів квартир, які вже можна зустріти в галереї клубного дому. Для цінителів широких горизонтів в колекції є дворівневі пентхауси з панорамними видами центру Києва, гідні пензля художників. Вибравши одну з 68 квартир в клубному домі, покупець легко реалізує і своє бачення інтер'єру, оскільки розробка дизайну, консультації фахівця для нього безкоштовні, і надають можливість змінити планування вже на стадії будівництва.
Бажання придбати квартиру в клубному домі виникає одразу, як тільки дізнаєшся, що "Арт Хол" будується в історичному та діловому центрі Києва на вулиці Воровського, 21. Район надихне мешканців будинку так само, як надихнув його творців. Продумана в проекті і комплексна інфраструктура: ресторан, бутік, салон краси, відділення банку і паркінг на 2-4 поверхах. Відкрита облаштована тераса площею 1000м2 на рівні п'ятого поверху дозволить прогулюватися над містом, не виходячи з дому, влаштовувати барбекю і грати з дітьми.
Девелопер проекту компанія "Independence" подбала і про відповідність фасаду архітектурному ансамблю вулиці, зупинивши свій вибір на світло-бежевій стриманій гамі, прикрасах у вигляді ліпнини і кованих елементів.
Для клієнтів клубного дому "Арт Хол" обрано найсучасніший спосіб оплати - акредитив. Суть його в тому, що гроші перераховуються на спеціальний акредитивний рахунок в банку і забудовник отримує їх тільки після введення будинку в експлуатацію. Клієнти можуть скористатися і традиційними способами оплати - покупка квартири в розстрочку або в кредит.
В офісі продажу можна придбати уподобаний експонат із колекції розкішних квартир клубного дому "Арт Хол", за адресою: м. Київ, пров. Чехівський, 11.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас