Джонні Депп виплатить Ванессі Параді за розставання 150 млн. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джонні Депп виплатить Ванессі Параді за розставання 150 млн. доларів

1012
Американський актор Джонні Депп вирішив виплатити після розставання своїй колишній подрузі, французькій співачці та актрисі Ванессі Параді 100 млн. фунтів стерлінгів (157 млн. доларів) як компенсацію за закінчення відносин, пише The Daily Mail
Як пише видання, 49-річний Депп вирішив виплатити своїй вже колишній подрузі багатомільйонну суму, щоб розставання пройшло в "дружньому руслі", і це робиться заради їхніх дітей, передає РИА Новости.
Нагадаємо, 19 червня голлівудський актор Джонні Депп і французька актриса Ванесса Параді офіційно підтвердили розрив відносин. Представники сім'ї попросили громадськість "поважати приватне життя пари, і, головне, приватне життя їхніх дітей".
Роман пари почався в 1998 році, коли Депп вперше побачив Ванессу в паризькому кафе в оточенні друзів. За його власним зізнанням, чарівна Ванесса в перший же день завоювала його серце.
У 49-річного Деппа і 39-річної Параді двоє дітей - дочка Лілі-Роуз і син Джек. Параді і Депп офіційно не оформлювали свої стосунки. Пара проживала у Франції.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас