eBay відкриває свій підрозділ у РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

eBay відкриває свій підрозділ у РФ

608
Американський інтернет-аукціон eBay відкриває свій підрозділ в Росії, який очолить генеральний директор представництва Google у Росії Володимир Долгов.
Інтернет-аукціон давно користувався популярністю в Росії серед любителів західних покупок, але повноцінно працювати не міг через обмеження щодо транзакцій платіжного оператора PayPal в країні. Платіжний оператор має намір емітувати електронні гроші в Росії, що дозволить повноцінно функціонувати eBay.
Володимир Долгов розповів, що перестане очолювати російське представництво Google і з липня займеться керівництвом російської "дочки" інтернет-аукціону - eBay Marketplaces. "Мені надійшла дуже цікава і перспективна пропозиція від eBay. Там переді мною стоять абсолютно нові завдання", - прокоментував він свій перехід в майданчик онлайн-аукціонів. Його пост у російському Google поки залишається вакантним.
Долгов зайняв пост генерального директора російського підрозділу Google в 2005р. До цього він займав керівні позиції в Ozon.ru.
eBay - американська компанія, що надає послуги в сферах інтернет-аукціонів (основне поле діяльності), інтернет-магазинів, а також миттєвих платежів. Організація управляє веб-сайтом eBay.com і його місцевими версіями в декількох країнах, володіє компанією PayPal. Штаб-квартира компанії знаходиться в м. Сан-Хосе (штат Каліфорнія).
Чистий прибуток американського інтернет-аукціону eBay Inc. в I кварталі 2012 р. виріс на 29%, порівняно з аналогічним періодом 2011 р., і склав 3,3 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас