Коли оплата послуг – у задоволення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли оплата послуг – у задоволення

322
Для багатьох людей оплата комунальних послуг за "традиційною" схемою прирівнюється до справжнього випробування. Це ж необхідно вчасно пригадати, зібрати потрібні квитанції, вистояти чергу. І так – щомісяця. Незручно, довго, несучасно, нарешті.
Набагато зручніше робити це як все прогресивне людство – через інтернет. А для людей, що звикли управляти своїми коштами через інтернет-банкінг, ще зручніше – коли така опція є в самому інтернет-банкінгу.
Нещодавно така можливість з’явилась у клієнтів банку "Дочерній банк Сбербанку Росії". З 30 січня 2012 року банк розширив перелік послуг, що надаються в рамках інтернет-банкінгу. Тепер клієнти можуть сплачувати за комунальні послуги, мобільний та стаціонарний зв’язок, а також супутникове телебачення та інтернет у зручному для себе режимі.
Завдяки інтеграції системи інтернет-банкінгу iFOBS від компанії CS із сервісами компанії "Портмоне", клієнти банку, що називається, "легким рухом руки" можуть запросити рахунок від постачальника послуги, ввести показання лічильників, обрати один із своїх поточних рахунків для сплати та, при необхідності, роздрукувати квитанцію.
Перетворювати рутинну роботу на задоволення – чи не це головна місія сучасних технологій? Та тих, хто працює над їх створенням. ;-)
Про банк
АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ" – це 100% дочірній банк ВАТ "Сбербанк Росії", який є найбільшим банком в Росії, Центральній та Східній Європі. Засновником і головним акціонером Сбербанку є Центральний банк Російської Федерації (більше 60% голосуючих акцій). У 2012 році Сбербанку виповнюється 171 рік – саме стільки часу минуло з дня заснування першої ощадної каси.
АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ" – це універсальний комерційний банк, який динамічно розвивається в Україні. Банк надає повний спектр банківських послуг усім категоріям клієнтів. Зареєстрований в 2007 році після придбання ВАТ "Сбербанк Росії" (РФ) 100% пакету акцій банку НРБ-Україна. Основою бізнесу АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ" в Україні є залучення коштів приватних клієнтів та забезпечення їх збереження, розвиток взаємовигідних відносин з вкладниками. Зважений підхід дозволив АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ" активно розвиватися в Україні після кризи і в 2009 році стати першою фінансовою установою, яка почала надавати кредити.
Про компанію
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій вже понад 14 років і спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі та розвитку систем автоматизації банків і страхових компаній.
Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПЗ, який має статус Oracle Platinum Partner.
Компанія CS є розробником автоматизованої банківської системи Б2 і системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS.
Контакти:
PR-відділ
Компанія CS
pr@csltd.com.ua
057 760 13 67
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас