ГПУ заявила Європарламенту, що Тимошенко побила себе сама — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ заявила Європарламенту, що Тимошенко побила себе сама

Кримінал
4870
Генеральна прокуратура України в доповіді Європарламенту заявила, що лідер опозиції Юлія Тимошенко у в'язниці отримала тілесні ушкодження, можливо, в результаті ударів, пише німецька газета Frankfurter Allgemeine Zeitung.
"Проте в документі йдеться, що звинувачення пані Тимошенко, що її побив тюремний персонал, не відповідає дійсності, і що вона, можливо, завдала собі синці сама", - пише ИноПресса з посиланням на Frankfurter Allgemeine Zeitung.
"Генеральна прокуратура України в доповіді Європарламенту зізналася, що лідер опозиції Юлія Тимошенко у в'язниці отримала тілесні ушкодження, можливо, в результаті ударів. Однак в документі йдеться, що звинувачення Тимошенко, що її побив тюремний персонал, не відповідає дійсності, і що вона, можливо, завдала собі синці сама", - йдеться в статті.
За словами дочки Тимошенко Євгенії, Генеральна прокуратура не пред'явила доказів того, що її мати могла побити себе сама. "У першу чергу відсутні записи з камер відеоспостереження, які могли б прояснити ситуацію", - сказала вона.
Раніше перший заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив в Європарламенті, що повідомлення про побиття колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у Качанівській колонії - провокація з метою дискредитації української влади.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас