Кабмін виділив 1,5 мільйона гривень допомоги постраждалим у Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділив 1,5 мільйона гривень допомоги постраждалим у Дніпропетровську

Казна та Політика
120
Кабінет міністрів України розпорядився виділити 1,5 мільйона гривень з резервного фонду державного бюджету для надання допомоги постраждалим в результаті вибухів 27 квітня в Дніпропетровську.
Як повідомляється на урядовому порталі, відповідне розпорядження № 245-р "Деякі питання щодо надання допомоги постраждалим в результаті вибухів в Дніпропетровську і стабілізації ситуації в місті" прем'єр Микола Азаров підписав у п'ятницю. Розпорядженням також доручено Міністерству охорони здоров'я "забезпечити безкоштовне лікування постраждалих, надання їм необхідних лікарських засобів та психологічної допомоги, а також організувати їх санаторно-курортне лікування".
"Міністерству соціальної політики, Міністерству фінансів разом з Державним управлінням справами вирішити в установленому порядку питання щодо безкоштовного оздоровлення дітей, постраждалих в результаті вибухів, у державному підприємстві "Міжнародний дитячий центр "Артек", - йдеться в тексті розпорядження, опублікованому на урядовому порталі.
Дніпропетровській облдержадміністрації доручено спільно з іншими відомствами вжити заходів "для стабілізації ситуації в Дніпропетровську", "для ліквідації наслідків вибухів, безперебійної роботи систем життєзабезпечення населення", затвердити перелік витрат, пов'язаних з наданням допомоги постраждалим, і до 10 жовтня відзвітувати про використання коштів, виділених цим розпорядженням.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас