Порошенко за якнайшвидше створення державного експортного агентства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко за якнайшвидше створення державного експортного агентства

Казна та Політика
245
Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко виступає за якнайшвидше створення державного експортного агентства, в завдання якого входитиме просування товарів українських виробників на зовнішні ринки.
Про це він сказав журналістам.
"Ми на сьогоднішній день представили необхідність прискорення законопроекту про створення експортного агентства, яке буде серйозно сприяти просуванню товару українських виробників на зовнішні і в тому числі нові ринки", - сказав міністр.
При цьому він зазначив, що уряд має визначитися, якою буде форма його організації.
Порошенко також висловився за зміну функцій Укрексімбанку для того, щоб в першу чергу направити його роботу на забезпечення передекспортного кредитування та експортної гарантії.
Як повідомляло агентство, раніше Президент Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів забезпечити створення спеціальної установи, до сфери діяльності якого буде входити страхування експортних кредитів.
Рада має намір створити державне експортно-кредитне агентство з метою підтримки експортної діяльності.
Згідно з пояснювальною запискою до законопроекту, створення даного агентства сприятиме збільшенню щорічних обсягів експорту товарів вітчизняних виробників, а також залученню додаткових інвестицій у підприємства.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас