Янукович приїде на інавгурацію Путіна, якщо його запросять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович приїде на інавгурацію Путіна, якщо його запросять

202
Президент України Віктор Янукович поїде на інавгурацію президента РФ Володимира Путіна, якщо отримає офіційне запрошення.
"Якщо буде офіційне запрошення на інавгурацію, безумовно, я приїду в Москву. Поки ми його не отримали офіційно, хоча неофіційно така розмова вже відбулася між нашими зовнішньополітичними відомствами", - сказав він українським журналістам в Аммані.
Крім того, Янукович має намір зустрітися з Путіним найближчим часом, до його інавгурації, запланованої на 7 травня.
"Вчора у нас відбулася розмова з Володимиром Путіним за моєю ініціативою... Ми обговорили низку питань наших міждержавних відносин. У тому числі ми домовилися, що ми найближчим часом зустрінемося, ще до інавгурації, і продовжимо наш діалог", - додав Президент.
Янукович зазначив, що контакти між двома державами в минулому році позначилися на економіці двох країн, але залишився одне невирішене питання - газове.
"Як я вже неодноразово говорив, у нас залишилося найбільше питання - газове. Щодо нього ми зараз зобов'язані і будемо активізувати наші переговори з метою знаходження шляхів вирішення цього питання", - сказав глава держави.
Як повідомлялося, Янукович перебуває з офіційним візитом в Йорданії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас