УЄФА буде продавати квитки на Євро-2012 для корпоративних клієнтів до останнього дня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЄФА буде продавати квитки на Євро-2012 для корпоративних клієнтів до останнього дня

278
Квитки для корпоративних клієнтів будуть продаватися ще протягом двох місяців, аж до початку чемпіонату. Більше того, УЄФА обіцяє поширювати пропуску на матчі навіть під час турніру, якщо до того часу пакети ще будуть в наявності.
Про це заявив в коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" менеджер УЄФА з продажів та маркетингу Тібо Подевін.
За його словами, з цією метою з 1 червня УЄФА відкриє офіси з продажу пакетів корпоративної гостинності на кожному стадіоні.
"УЄФА вже виконав 80% від початкового плану з продажу програми гостинності, що свідчить про значний інтерес до Євро-2012 великих компаній не тільки в країнах-господинях, а й в усьому світі. Найбільшу активність, за винятком України та Польщі, проявили, наприклад, німецькі компанії. Російські компанії, сподіваючись на те, що їхня команда буде в фіналі, замовляють масово не тільки пропуски на матчі за участю національної збірної у Варшаві та Вроцлаві, а і пакети гостинності на матчі плей-офф на НСК "Олімпійський". В цілому найбільший інтерес серед клієнтів Східної Європи до матчів плей-офф - чвертьфіналів, півфіналів та фінального матчу", - заявив футбольний чиновник.
Разом з тим, представник УЄФА зазначив, що для клієнтів є ще чимало цікавих пропозицій, у тому числі і на фінальний матч турніру. "На НСК "Олімпійський" вже не залишилося вільних скай-боксів, проте все ще є пакети Золотого престиж-клубу, які дають доступ до ексклюзивної зони гостинності. Є також кілька скай-боксів на всі п'ять матчів на "Донбас Арені". На "Арені Львів" залишилася одна вільна ложа, проте всі квитки на матчі у Львові продаються дуже швидко, враховуючи жвавий інтерес німців і голландців", - зазначив Тібо Подевін.
Загалом категорія елітних квитків становить 4% від загальної маси пропусків, тобто 60 000 місць. Середня ціна квитка в бізнес-пакетах становить 1700 євро.
Нагадаємо, напередодні Євро-2012 українські чиновники вирішили відновити букмекерську діяльність та оподаткувати її. Так, кожна букмекерська контора повинна буде платити по 600 тис. гривень податку на рік.
Чемпіонат Європи з футболу 2012 року (офіційна назва - UEFA EURO 2012 ™ Poland-Ukraine; зазвичай називають "Євро-2012") буде 14-м чемпіонатом Європи з футболу, футбольним турніром для європейських країн, що проводяться раз на чотири роки під егідою УЄФА.
Турнір буде проводитися спільно Україною та Польщею, розпочнеться 8 червня 2012 року і завершиться 1 липня 2012-го. Це буде третій турнір в історії європейських національних футбольних першостей, господарями якого є дві країни. Першим бувв чемпіонат Європи 2000 року, проведений в Бельгії і Нідерландах, другим - чемпіонат Європи 2008 року, проведений в Австрії і Швейцарії.
UEFA EURO 2012 - останній чемпіонат Європи, у фінальному раунді якого візьмуть участь 16 команд. Починаючи з UEFA EURO 2016, їх число буде збільшено до 24.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас