ЗМІ з'ясували, коли Apple покаже iPhone 5 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ з'ясували, коли Apple покаже iPhone 5

728
Смартфон iPhone наступного покоління може вийти в червні цього року. Про це заявив один з рекрутерів Foxconn на заводі в Тайюані, додавши, що для виробництва п'ятого iPhone компанія додатково наймає 18 тисяч робітників.
Ця фабрика, розташована в центральній частині Китаю, планує зібрати понад 80% від загального числа нових апаратів, повідомляють Вести.ru з посиланням на газету International Business Times.
Нагадаємо, що минулого тижня Apple і Foxconn уклали угоду щодо поліпшення умов праці робітників. Зокрема, складальник яблучної продукції погодився скоротити робочий тиждень до 49 годин, при цьому залишивши заробітну плату на тому ж рівні. Проте щоб зберегти обсяги виробництва, Foxconn пообіцяла найняти десятки тисяч нових робочих.
Як зазначає IBT, iPhone 5 може отримати чотириядерний процесор A6, внутрішню пам'ять об'ємом від 16 до 64 ГБ, 8-мегапіксельну камеру, iOS нової збірки, чіп NFC, 1 ГБ "оперативки" і підтримку 4G-мереж (LTE).
Нагадаємо, раніше Кореспондент визначив Топ-5 найбільш очікуваних ґаджетів 2012 року. Apple iPhone 5 виявився в числі таких пристроїв.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас