Ford оголосив про нові інвестиції в американський автопром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford оголосив про нові інвестиції в американський автопром

155
Компанія Ford Motor Company оголосила про інвестиції в розмірі 1,3 мільярда доларів на розвиток складального виробництва на своєму заводі в мексиканському місті Ермосільо, що дозволить створити протягом двох років більше тисячі нових робочих місць, повідомляє портал El Financiero.
За словами глави американського представництва компанії Марка Філдса (Mark Fields), інвестиції підуть, в першу чергу, на перепрофілювання технологічної лінії заводу для випуску оновленої моделі Ford Fusion і моделі Lincoln MKZ для ринку Північної Америки.
Філдс підкреслив, що випуск седанів середнього розміру зараз є найбільш конкурентним, а самі автомобілі відрізняються серйозною економічністю у витраті палива.
За останні 10 років Ford вклав в Мексику близько 3 мільярдів доларів. Крім заводу в Ермосільо, у компанії є виробництво в місті Куаутітлан, де з 2010 року випускаються моделі Fiesta. Також компанія випускає двигуни і трансмісії на виробництві в штаті Чіуауа.
Як повідомило нещодавно міністерство економіки Мексики, обсяги виробництва автомобілів до 2017 року складуть 4 мільйони машин щорічно, що дозволить латиноамериканській країні зайняти третю позицію серед світових автоекспортерів і сьому - серед виробників автомобільної техніки.
На автоскладальних заводах Мексики збираються автомобілі всесвітньо відомих марок: американських Chrysler, Ford, General Motors, японських Nissan, Honda, Toyota, а також німецький Volkswagen. Планується розпочати випуск і автомобілів Mazda.
Автомобільна промисловість в Мексиці займає одне з провідних місць в економіці, її частка у ВВП становить 20%. Понад 11% працездатного населення Мексики працює на автоскладальних заводах провідних світових автомобільних компаній.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас