Колеги Табачника говорять, що на підручниках по 647 гривень зекономили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колеги Табачника говорять, що на підручниках по 647 гривень зекономили

420
Заступник директора Інституту інноваційних технологій та змісту освіти заявив, що Міносвіти заощадило на підручниках з української мови.
"Дійсно, ціна підручника формується з багатьох складових, в тому числі є константи, які не змінюються і розподіляються на кількість тиражу", - заявив заступник директора Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Святослав Серебрянський в ефірі 5 каналу, передає ЛігаБізнесІнформ.
"Що стосується прикладу про 647 гривень за підручник, для прикладу скажу - аналогічні підручники в 2009 році коштували 847-870 гривень. Це не таємна інформація, її можна по Віснику державних закупівель перевірити. Ми зараз говоримо про ціну, яка навпаки є меншою", - підкреслив він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 березня ГНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" та Міносвіти уклали угоду про закупівлю підручників для 1 класу на суму 61,13 млн. грн. Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника" через те, що автори підручників мають право самостійно визначати видавництво, яке здійснюватиме видання його твору.
Одним з авторів підручника є Ольга Назарівна Хорошковська, мати першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас