Африканець назва дату Судного дня і створює карту раю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Африканець назва дату Судного дня і створює карту раю

104
64-річний самопроголошений пророк Сібусісо Мтембу з південноафриканського міста Куазулу-Натал, заявляє, що чотири рази побував на небесах, де дізнався дату початку війни між Добром і Злом.
Мтембу стверджує, що в 1998, 2004, 2006 і 2008 роках йому явився якийсь білий чоловік, що був, за його словами, ангелом. За словами Мтембу, людина говорила йому, що його потребують на небесах. Тепер він малює карту місць, де йому довелося побувати, щоб просвітити інших людей, пише Sowetan Live.
Мтембу розповідає, що всього існує 11 небес, йому ж довелося побувати на п'ятому, так званому Кріста. Там, у місті Шармой, Мтембу зустрів Ісуса. На головному небі Салем розташований храм Бога, який, заявляє африканець, він також бачив, під час свого другого візиту. Серед інших видінь Мтембу - Мойсей, Ілля, Авель і місто Маршнод, куди потрапляють душі померлих.
Роботу над своєю картою Мтембу поки не закінчив, проте він вже побоюється можливості появи підробок.
"Нехай люди приходять і дивляться на мою карту, тому що одного разу хтось в Японії, або Китаї, або Великобританії теж зробить карту небес, і всі забудуть, що оригінал з'явився у Південній Африці", - вважає Мтембу.
Крім того, африканець каже, що люди, що пророкували кінець світу в травні 2012 року, не такі вже й неправі. За його словами, зараз на небесах обговорюється найбільша війна проти Зла, яку передбачається розпочати 23 травня.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас