Марина Владі привезе у Москву спектакль про Висоцького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марина Владі привезе у Москву спектакль про Висоцького

32
Марина Владі, яка залишилася незадоволеною фільмом "Висоцький. Дякую, що живий", привезе до Росії спектакль, за допомогою якого розповість глядачам всю правду про чоловіка.
"Можливо, її різкість, відвертість і звинувачення пролунають дещо запізніло, - пояснюють організатори гастролей. - Але вона довго мовчала, і заговорити її змусив фільм, який, на її думку, порочить ім'я і пам'ять великого музиканта та улюбленого артиста. Марина Владі не боїться скандалу, вона хоче донести до кожного глядача свою думку. Вперше Марина Владі відверто розповість про все, що приховувала стільки років". Про це повідомляє "DELFI".
Актриса додає, що хоче відразу відповість на всі запитання. А їх після грудневої прем'єри фільму "Висоцький. Дякую, що живий" задають чимало.
"Хочу зазначити, що мій спектакль - це відповідь на всі запитання про ставлення до цього фільму", - повідомила актриса.
Марина Владі покаже моноспектакль. Книга, за якою він поставлений, свого часу, наприкінці 1980-х, потрясла болем і щирістю. Постановка, що з'явилася через довгі роки, викликала такі ж почуття.
Нагадаємо, наприкінці минулого року актриса Марина Владі, яка була дружиною Володимира Висоцького, засудила творців фільму "Висоцький. Дякую, що живий". Вона прокоментувала картину режисера Петра Буслова наступним чином: "До сих пір я відмовлялася про це говорити, бо вважаю, що ця картина ображає Висоцького, його мистецтво, його пам'ять, а також наше спільне життя. Вона була створена за допомогою його старшого сина. Це вже мене шокувало. І я бачила, як син хвалиться тим, що, домагаючись для актора найбільшої схожості з Висоцьким, вони зробили копію з силікону з посмертної маски Володі, яку я сама зняла. Це не тільки скандально, а навіть страшно. Це аморально і неетично. І якби я була віруючою, я б сказала, що це гріх. Я в розпачі і в печалі".
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас