Азіатські банкіри в два рази обійдуть американських у зростанні зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азіатські банкіри в два рази обійдуть американських у зростанні зарплат

197
Зарплати азіатських банкірів в 2012 році зростуть на 5 відсотків, тоді як зростання доходів їхніх американських колег не перевищить 2,5 відсотка, як і в минулому році. Про це повідомляється в дослідженні консалтингової компанії Mercer.
Банки, які збільшили свою присутність на ринку Азіатсько-Тихоокеанського регіону, ще в 2010 році звернули увагу на зростання зарплат, яке призвело до більшого підвищення витрат в порівнянні з іншими регіонами. У 2011 році азіатським фінорганізаціям, щоб залучити кваліфікований персонал, довелося підвищити доходи співробітників на 4,5 відсотка.
Як відзначає Reuters, оклади, які становлять не найбільшу частину загального доходу банкірів, істотно зросли після посилення нагляду регуляторів. Через це деякі компанії почали виплачувати бонуси переважно акціями.
У 2008 році бонуси американських банкірів скоротилися вперше за сім років. Проте через деякий час фінорганізації перерахували співробітникам рекордні компенсаційні виплати. Згодом банкірів не раз критикували за те, що вони нібито спровокували фінансову кризу. На цьому тлі в даний час великі бонуси банкірів викликають особливий суспільний інтерес і часто стають об'єктом критики з боку політиків.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас