Фірташ закликає бізнесменів вкладати гроші в інфраструктуру своїх міст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фірташ закликає бізнесменів вкладати гроші в інфраструктуру своїх міст

313
Голова Федерації роботодавців України, голова Ради директорів Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ закликав бізнесменів інвестувати в соціальну сферу регіонів.
"Ми повинні взяти відповідальність перед тим містом, тим селищем, де живемо. Хтось купить автобус, хтось відремонтує дорогу або побудує дитячий садок. Якщо ми разом скинемося по трохи, то і ситуація буде змінюватися, і держава буде змінюватися", - сказав Фірташ, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Люди, які працюють на ваших підприємствах, повинні отримувати задоволення не тільки від того, що працюють, а й від того, що живуть в цьому місті", - сказав Фірташ під час зустрічі з бізнесменами та керівництвом Черкаської області.
Як перший спільний проект Фірташ запропонував черкаським бізнесменам профінансувати реконструкцію черкаського аеропорту. При цьому особисто він висловив готовність виділити 30% з необхідних 24 млн грн.
Після зустрічі з підприємцями він відвідав нещодавно побудовану Черкаську обласну дитячу лікарню. Фірташ заявив, що виділить 9 млн грн на закупівлю обладнання для першого в Україні безкоштовного реабілітаційного центру для дітей з дитячим церебральним паралічем.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас