Прокурор: Вирок Луценка зробить суспільство кращим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокурор: Вирок Луценка зробить суспільство кращим

Кримінал
567
Державне обвинувачення у справі проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вважає, що винесений екс-міністру Печерським районним судом Києва вирок буде корисним для суспільства. Про це журналістам сказав представник держобвинувачення в суді Віктор Клименко.
"Сьогоднішній вирок зробить наше суспільство кращим, оскільки кожен буде розуміти, що призначення на високу посаду - це персональна відповідальність за свої дії", - сказав він.
За словами прокурора, після винесення вироку Луценку кожен керівник, у якого з'явиться бажання подарувати підлеглому квартиру або інші матеріальні блага за рахунок інвалідів або чорнобильців, двічі подумає, чи варто це робити. Крім того, Клименко підкреслив, що вирок екс-міністру адекватний висунутим йому обвинуваченням.
"Сьогоднішній вирок підтвердив звинувачення, яке було пред'явлено за всіма епізодами", - сказав Клименко. На його думку, таким чином, спростовані всі заяви, що звучали з метою переконати суспільство в тому, що в справі Луценка немає доказів.
Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва засудив Юрія Луценка до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас