В Іспанії масово закриваються готелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іспанії масово закриваються готелі

Нерухомість
836
Один з найстаріших готелів Мадрида Hotel Ingles закрився: готель припинив свою діяльність через брак клієнтів, повідомили в прес-службі Асоціації готелів Мадрида.
Готель був заснований в 1853 р. і успішно працював протягом десятків років. "Англійськи" готель став п'ятим готелем, що був закритий за останні місяці. Інші готелі припинили своє існування за останні кілька місяців. До цього тут закрили двері такі відомі готелі, як Hotel Sierra Real, Hotel El Bedel, Euromadrid і Galiano. Головною причиною закриття цих готелів став дефіцит постояльців. За словами представників Асоціації, цей випадок - не останній тут.
Як сказано в повідомленні, в основному Мадрид відвідують бізнес-туристи. Скорочення бюджетів веде до фінансових труднощів. Знижується також попит на розміщення в столичних готелях, особливо в готелях високого класу.
Рішенням проблеми низького попиту, на думку деяких експертів, є наближення туристичного сезону. За словами Антоніо Хіла, генерального секретаря Асоціації, для підвищення відвідуваності готелів в Мадриді варто розвивати корпоративний туризм, головним чином, за рахунок тематичних виставок та салонів.
За матеріалами:
FundMarket
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас